Homeopathy Single Remedy

Pakar Kecantikan Kaedah Homeopati

 

Pilen di dalam pek terbaru disediakan didalam botol spray (seperti gambar di atas). Lebih mudah untuk diambil hanya perlu spray 3-5 kali ke dalam mulut, tidak perlu lagi untuk titis kedalam cawan berbanding sebelum ini.

Jika anda mengalami buasir berdarah (bleeding hemorrhoids), Pilen Drops  adalah remedi wajib yang anda perlu sediakan didalam peti kecemasan di rumah atau di pejabat. Buasir berdarah memang menyusahkan, penghidap buasir berdarah akan rasa takut untuk ke tandas kerana khuatir akan berdarah sewaktu atau selepas membuang air besar. Apatah lagi jika penghidap buasir berdarah itu berada di pejabat atau di luar dari rumah.. fuhh memang perit, risau, letih kerana kehilangan darah dan pasti untuk keluar dari tandas pun rasa agak mustahil dengan darah yang menitis dari dubur.

Pilen Drops mampu memberhentikan pendarahan dengan pantas, beberapa kes buasir berdarah yang telah mengambil Pilen Drops selepas terjadi pendarahan telah melapurkan; pendarahan akan berhenti selepas 30 saat – 1 minit. Sebagai langkah rawatan dan menghalang pendarahan terjadi amalan pengambilan Pilen Drops sebanyak 10-15 titis 3 kali sehari sewaktu perut kosong (sebelum makan) akan membantu melembutkan najis dan menghalang dari terjadinya pendarahan. Selain pengambilan Pilen Drops, penggunaan krim untuk sapuan seperti Aesculus dan Hamamelis amat membantu mempercepatkan pengecutan dubur yang terkeluar atau membengkak.

Paling menarik dan menjadi impian setiap penghidap buasir adalah untuk sembuh dan tidak perlu risau lagi bila ke tandas. Pengambilan Pilen Drops sebagai amalan kesihatan akan membantu penghidap buasir untuk sembuh dari buasir tanpa perlu kepada kaedah surgeri yang menyakitkan. Walaubagaimana pun pemakanan dan diet yang seimbang adalah faktor utama, seperti pemakanan yang sesuai, makan buah-buahan dan minum air yang secukupnya akan mempercepatkan proses penyembuhan.

Categories: Homeopati : Artikel